Min-ho LeeII

8,5
1 707 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Min-ho Lee

29 marca agencja Lee Min Ho potwierdziła, że aktor zdecydował się na główną rolę w nadchodzącej dramie "Heirs - Spadkobiercy"(tytuł roboczy) stacji SBS.
Drama będzie składała się z 20 odcinków i już wzbudziła ciekawość fanów gdy ujawniano, że scenariusz został napisany przez Kim Eun Sook a reżyserem został Kang Shin Hyo PD a rolę męska zagra Lee Min Ho.

julia90

Na Facebooku pojawiły sie priv zdjęcia Lee Min Ho w nowej fryzurce! Moim skromnym zdaniem ma teraz taki europejski loock z tymi włosami do góry i wygląda super. Są zdjęcia z planu no i niestety z Park mi nie pasuje.... buuuu...

Mizuki86

Dzięki za info ;) Tych fotek jeszcze nie widziałam. Fryzurkę do dramy ma super :) Tylko ta z sesji do 10+Star jakoś mi nie leży.. a może przez te ubrania. Kiepsko w nich wygląda. Wygląda na to że jeszcze kręcą sceny w stanach :> Fajnie. Wygląda na to że będzie dużo odc. kręconych w stanach :>

aniafijolek

Aaaa, dopiero teraz to zauważyłam, wyszedł trailer 'Heirs' (że też nie można linków wklejać).

julia90

teaser do Heirs! http://www.dailymotion.com/video/x14wnke_english-subbed-%EC%99%95%EA%B4%80%EC%9D %84-the-inheritors-teaser-it-s-ok-baby_people?start=3
Ja teaser już widziałam:) Sam początek i końcówka sprawia że nie mogę się jej doczekać :)

patrycjagrudzinska1

Po usłyszeniu "It's okay baby" od Min-ho czuję, że to będzie dobry dzień:)
A tak na marginesie, wiesz może dlaczego Geun-suk i Yong-hwa przebierają się za kobiety? Bo widziałam takie ich zdjęcia i zupełnie nie wiem o co chodzi.

julia90

Jak będzie 20 odc. to każdy dzień będzie dobry przez 2 i pół miesiąca ^^ Nie wiem ;D Ale kiedyś chyba widziałam fotkę Geun Suk w damskich ciuszkach :D L z Infinite to na pewno widziałam ;D Zapewne robią dla żartu bo po co innego.

patrycjagrudzinska1

Najgorsze jest to, że będzie trzeba czekać na każdy odcinek. Jestem przyzwyczajona do oglądania dram które już dawno są w internecie, więc mogę oglądać codziennie po odcinku. Będę musiała sobie znaleźć inną dramę na każdy dzień tygodnia:)

julia90

Haha:D No dokładnie. Ja tam też zawsze oglądam jakąś inną co można codziennie oglądać. Teraz wzięłam się drugi raz za "Personal Taste" z Min Ho ;D

patrycjagrudzinska1

Ja chyba niedługo zacznę znowu oglądać 'You're beautiful', to jedna z moich ulubionych dram, a ostatnio cały czas coś mi o niej przypomina więc to chyba już czas żeby się za nią zabrać:)
Obecnie zaczynam oglądać 'To the beautiful you' całkiem fajnie się zaczyna, taka lekka drama, bez większych dramatów.

julia90

Ja też tak mam i wracam tylko, żeby podejrzeć, a potem lecę z tym światem do końca!!! wszystkie odcinki! hehe, aktualnie wracam do japońskich ciasteczek, ponieważ koreński cukier trochę mnie przesłodził. Ogladam Tatta Hitotsu no Koi fajny! W J nie jest taki różowy świat, plucha za oknem chyba jesiennie mnie nastraja!
Czekam na Lee, coraz więcej zdjeć w necie z planu!

Mizuki86

Ja jeszcze nie oglądałam żadnej japońskiej dramy, próbowałam jedynie obejrzeć Hana yori dango, ale mnie znudziło po pierwszym odcinku, ale miałam ciągle w głowie wersję koreańską więc może przez to.
Na razie cieszę się jeszcze jak to nazwałaś koreańskim lukrem:) dla mnie to dobra odskocznia po tych wszystkich amerykańskich odrealnionych produkcjach. Ale powoli zaczynam się nastawiać, że będę musiała zacząć oglądać też japońskie i tajwańskie dramy.

julia90

Polecam Buzzer Beat...naprawdę fajna drama

Mizuki86

Czyli kolejna drama mi idzie na listę "do obejrzenia", ta lista wydłuża się w zastraszającym tempie, życia mi na wszystkie dramy nie wystarczy:)
Ale może rzeczywiście zacznę od japońskich, a za tajwańskie zabiorę się na końcu, może wtedy nie będzie mi tak ich język przeszkadzał.

julia90

Ja japońskich nie mogę żadnych polecić ;D Nie bardzo mi one sie podobają. Jak już to właśnie te "Hana yori dango" i "Hanazakari No Kimitachi E" Japońską wersję "To the beautiful you'" :)

patrycjagrudzinska1

No to pierwsza mi się nie podobała więc mam już z głowy:)
A w ogóle to odkryłam co mi takiego nie pasowało do tej pory w Minho z SHINee (bo pisałaś wcześniej o nowej dramie z jego udziałem). Dopiero kilka dni temu zaczęłam oglądać z nim właśnie "To the beautiful you" i według mnie on dużo lepiej pasuje na aktora niż na piosenkarza. Nie wiem o co chodzi, bo ładnie śpiewa, ale po prostu bardziej mi pasuje na aktora.

patrycjagrudzinska1

Dla rozgrzewki moge polecić jakiś film bo trwa krócej i przed snem można sobie zobaczyć np. Love for Beginners ( Kyo, Koi wo Hajimemasu) lub piękny film Yuuki albo dość znany Bandeiji ..japońskie dramy to klasyka więc warto coś zobaczyć tak dla porównania.

Mizuki86

Hmm.. możliwe że i któryś z tych filmów sobie obejrzę;) Te dwa ostatnie to bardzo interesujące są:) Dzięki;)

patrycjagrudzinska1

jeśli ktoś jeszcze nie widział to proszę... http://www.youtube.com/watch?v=-b8Gf0U2nrE

patrycjagrudzinska1

A dzięki, jeszcze nie widziałam. Szkoda, że nic nie rozumiem, ale i tak jest dobrze:)
Oglądałaś może już jakąś dramę "na żywo", że tak to nazwę?

julia90

Już edytować nie mogłam a drugi raz już nie chciałam dodawać ale na Polskim blogu o Min Ho jest ta zapowiedz z napisami pl. ;)
Nie. Ja zawsze tam ściągam odcinki na dysk albo online oglądam:D

patrycjagrudzinska1

A długo zajmuje zanim je przetłumaczą z koreańskiego?

julia90

Z angielskiego tłumaczą;) Ja przeważnie biorę napisy z Baka Fansubs albo Lizards Deep a dramy z innych stron. Np. z http://www.d-addicts.com/forum/ albo z http://freekordramas.blogspot.com/
A tłumaczą różnie :) Jak to wena dopisze :D
Spadkobiercy/Dziedzice będą tłumaczone na Baka :) I ma tłumaczyć na PL. dwóch tłumaczy ją to może dosyć szybko będą je wydawać. Mam przynajmniej taką nadzieję ;d

patrycjagrudzinska1

O dzięki:) to pierwszy raz kiedy muszę się martwić o takie rzeczy jak tłumaczenie:) Eh jak z angielskiego tłumaczą to jeszcze dłużej to pewnie zajmuje:(

julia90

Online oglądasz? Dlaczego dłużej? Z koreańskiego na ang. szybko są przełożone. Nie wiem tylko czy te ang. napisy są dobre bo tylko z polskimi oglądam ale chyba tak.
Ja tam zawsze na polskie suby czekam ;D Jest zawsze co oglądać dopóki nie wyjdzie odc. z napisami pl. ;D tylko... to czekanie. Koreańczyki lubią tak robić że przeważnie zawsze odc. dram kończą się ciekawie a ty widzu czekaj sobie do przyszłego tygodnia xD

patrycjagrudzinska1

Baka też ma tłumaczyć? Bo wiem,że na Lizard też się mają tym zając. Możliwe,że nawet będą udostępniąc on-line.

anylka1405

Mam nadzieję, że na koreandrama. tv będą odcinki od razu z napisami i nie będzie trzeba długo czekać. Oglądam na tej właśnie stronie program koreański i odcinki szybko się pojawiają.

anylka1405

I Baka i Lizardy :) Jordi z Baki będzie tłumaczył z Dzosa z Lizardów na pół Spadkobierców ;)

patrycjagrudzinska1

Ja oglądam najczęściej z angielskimi, bo łatwiej znaleźć a przy okazji uczę się też angielskiego. Nie zawsze wszystko rozumiem przez to, ale co tam:)

julia90

Trzeci zwiastun dramy "The Heirs" z POLSKIMI NAPISAMI!
http://www.youtube.com/watch?v=90GNaO6xn28

anylka1405

Jakoś myślałam, że fabuła będzie bardziej rozbudowana. Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale z każdym zwiastunem historia wydaje się być coraz mniej skomplikowana.

anylka1405

Z powodu ostrzeżeń na YT trzeci zwiastun dramy z polskimi napisami możecie zobaczyć na Dailymotion
http://www.dailymotion.com/video/x15mgxu_trzeci-zwiastun-dramy-the-heirs-2013-z- polskimi-napisami_shortfilms

anylka1405

Dzięki za linka:) Nom tez tak myślę. Myślę że ta drama będzie taka jak jest w opisie.. bogate dzieciaki będą się zmagać ze swoimi problemami osobistymi czy rodzinnymi ;d Nic takiego co będzie potrzebowało myślenia ;d Ja tam jestem jej ciekawa:) Ma być podobna do Plotkary a Plotkara to jedna z moich ulubionych seriali amerykańskich więc mi będzie pasowało ;)

patrycjagrudzinska1

Ja po prostu liczę na to, że w tej dramie właśnie będą takie wątki jak w Plotkarze. Tam non stop ktoś starał się kogoś w jakiś sposób pogrążyć, a tutaj przynajmniej z tych zwiastunów trochę sielanka wychodzi. Ale oczywiście wiem, że nie można oceniać bo 40 sekundowych zwiastunach całej dramy, więc cierpliwie czekam na pierwszy odcinek:)

julia90

A wiecie że będzie amerykańska wersja "Boys Over Flowers"?
O mamo! Plotkara to był dopiero serial.Intryga na każdym rogu i nigdy nie było wiadomo komu ufać, komu wierzyć. I Chuck i Blair :D

anylka1405

Słyszałam i już jestem przeciwna, BOF bez Hyun-Joonga nie ma sensu:P Poza tym boję się, że amerykanie, jak to oni zwykli robić, odbiorą tej dramie jej urok jakim jest jej niewinność i czasem naiwność (jak we wszystkich koreańskich dramach), Jan-di pójdzie do łóżka z Ji-hoo, czy coś.
Tak, w Plotkarze nie było miejsca na nudę:) Myślę, że w Heirs nie będzie aż tylu intryg, a szkoda.

julia90

Haha ;D Pewnie by takie sceny łóżkowe by porobili znając właśnie amerykańców ;d
Jak jakieś intrygi będą to pewnie bardzo mało. Pewnie dużo scen będzie że będą płakać po kątach ;D No ale trzeba czekać jeszcze te parę dni i po dwóch odcinkach w przyszłym tyg. wątpliwości może zostaną rozwiane ;d

anylka1405

Coś chyba gdzieś czytałam kiedyś ;d Jak będzie to z chęcią obejrzę :> Ale co oryginał to oryginał i żadna kopia nie ważne czy z usa czy skąd nie pobije ;D Hmm właściwie co ja gadam? Toć BOF jest kopią xD Bo wcześniej przecież powstała ta japońska wersja a potem ta koreańska. No ale dla mnie po obejrzeniu tych dwóch to ta japońska jakby była kopią tej koreańskiej xD

patrycjagrudzinska1

Ja miałam takie samo wrażenie, japońska wersja mnie szybko znudziła, postaci były źle dobrane. Tak jak w koreańskiej wersji z f4 uwielbiałam wszystkich, tak w japońskiej żaden nie przykuł mojej uwagi, dlatego tez traktuje koreańską wersję jak oryginał:)
Ja pewnie tez będę oglądała jeśli wyjdzie amerykańska wersja, ale watpię żeby mi się bardzo spodobała.

julia90

A no chyba że tak. Też liczę że będzie trochę że jeden będzie chciał np. pogrążyć drugiego.. Mi te zwiastuny to bardziej zapowiadały na właśnie jakby jeden z postaci nie chciał kogoś w domu... żeby najlepiej został na stałe w usa i nigdy nie wracał a tym bardziej żeby nie przejął czyjegoś stanowiska. Była taka scena w którymś zwiastunie.. to pewnie był brat kim tana z dramy ;d Liczę że będzie podobnie a nie tylko takie miłosne sceny :D Sceny pewnie z Min Ho właśnie i Shin Hye ;D Oczywiście narzekać nie będę bo lubię romansidła ale trochę scen wrednej czy coś rodzinki przyda się ;d

patrycjagrudzinska1

Ja tez właśnie liczę, na intrygi, wrednych ludzi, kogoś kogo można będzie nie lubić, kolanie pod sobą dołków:) Na dobry wątek romantyczny oczywiście tez liczę:p

julia90

W plotkarze to było jak w modzie na sukces :D Wciąż ktoś coś knuł przeciwko temu drugiemu, kłamstwa, zdrady, intrygi, odbijanie partnerów swoim przyjaciołom.. ;D Jak ma być podobne do Plotkary to będzie na pewno bardzo łagodna wersja ;d

patrycjagrudzinska1

Z drugiej strony to dobrze, bo jedna rzecz która mnie denerwowała w Plotkarze, to to, że tam każdy musiał się przespać z każdym, spośród głównych bohaterów to chyba wszystkie możliwe kombinacje wykorzystali, jakby nie mogli się powstrzymać chociaż trochę.

julia90

Mnie tam to tylko najbardziej Serena (Blake Lively) wkurzała.. ;D A finał Plotkary z Chuckiem i Blair spierniczyli strasznie :(

patrycjagrudzinska1

W ogóle 5 sezon jeśli chodzi o relację Chucka i Blair był według mnie źle przemyślany, jakoś wyglądało to jakby na siłę odwlekali nieuniknione żeby widzowie nadal nie byli pewni czy będą oni razem.
Sereny też nie lubiłam. Blair przynajmniej zawsze była szczera, nigdy nie twierdziła, że jest idealna, albo że nic złego nigdy nie zrobiła, a Serena się cały czas wybielała, tylko problemy z nią były. Dodatkowo jeszcze za tą aktorką nie przepadam, jakoś denerwuje mnie sam jej sposób mówienia.

julia90

Jeśli ktoś jeszcze nie wiedział to proszę ;)
http://www.youtube.com/watch?v=wuYH1ioYPeI

Ja to obejrzałam tylko pobieżnie :D Za dużo scen z dramy i nie chce sobie seansu psuć ;d Poza tym kij wie co oni tam mówią xD
Do tego przez tą zapowiedź jeszcze bardziej wytrzymać nie mogę :D

patrycjagrudzinska1

kurka ratujcie! co to za piosenka co sie zaczyna od 121 minuty i dalej leci i potem na samym koncu?! he?! zna ktos tytuł???

agab1987

121 min. ?? a gdzie ona leci? ;D podaj linka do pliku który oglądałaś czy coś może będę wiedziała.
Nie sądzę żeby było już coś wiadomo o piosenkach do tej dramy. Jak zawsze pewnie OST wydadzą jak zacznie się drama:)

patrycjagrudzinska1

http://www.youtube.com/watch?v=wuYH1ioYPeI tutaj w 12 minucie...moze akurat Ci sie uda ;)

agab1987

Tez staram się znaleźć tą piosenkę i z tego co widzę nikt nie wie ani kto to śpiewa, ani nie zna tytułu:(

julia90

Kurdę też nie wiem ;D I widzę że coraz to większa grupa ludzi chce się dowiedzieć co to za piosenka ;d Myślę że będzie w ost wydana więc poczekać trochę.. może w tym tyg. ost wydadzą i jednak ona tam będzie :)